Šakočiai | Jūsų
pobūviui

Saldi paslaptis –
ŠAKOTIS.
Tai taurus konditerijos gaminys, laikomas amatininkų
meistriškumo simboliu. Ir šiandien jo gamyba,
nepaisant modernių įrengimų reikalauja subtilumo, meilės ir patyrimo.
Jau XV a. yra žinoma apie šakočio kepimą Europoje. Jį
kepdavo vienuoliai ir receptus laikė didelėje paslaptyje. Iš viso žinoma
apie 60 šakočių receptų.
UAB „Romnesa“, susipažinusi su senaisiais receptais,
šiuo metu kepa dviejų rūšių šakočius
– trapųjį ir paprastąjį – tradicinį. Jie yra
gardaus skonio, šviežūs ir visada kvepiantys vanile ar
grietinėle. Kepimo masei paruošti naudojami
lietuviški natūralūs produktai, o pagaminta produkcija
pasiekia pirkėjus be konservantų.
Galime iškepti ir pateikti degustacijai šakočio
analogų, kepamų Vokietijoje, Lenkijoje, Švedijoje,
Vengrijoje, Japonijoje.
UAB „Romnesa“
produkcija:

Tradicinis šakotis
Svoris (kg): 0,3 / 0,5 / 1 / 2 / 5 / 10
Aukštis (cm): 14 / 17 / 32 / 44 / 60 / 85
Suvenyrinis šakotis
Svoris – 100 g, aukštis – 8 cm

Užsakomieji šakočiai
Įvairūs nestandartinių dydžių ir formų šakočiai.

Židinyje keptas šakotis
Užsakymai priimami ir papildoma
informacija teikiama:
el. paštu info@romnesa.lt
ir telefonais:
8 606 11315; 8 600 26354

Trapusis šakotis
Svoris (kg): 0,5 / 1 / 2
Aukštis (cm): 19 / 32 / 67

Puošti šakočiai

Šakotis
„Milžinas“
Svoris – 45 kg
Aukštis – 180 cm