Šakočiai | Jūsų pobūviui

 

Saldi paslaptis – ŠAKOTIS.

Tai taurus konditerijos gaminys, laikomas amatininkų meistriškumo simboliu. Ir šiandien jo gamyba, nepaisant modernių įrengimų reikalauja subtilumo, meilės ir patyrimo. Jau XV a. yra žinoma apie šakočio kepimą Europoje. Jį kepdavo vienuoliai ir receptus laikė didelėje paslaptyje. Iš viso žinoma apie 60 šakočių receptų.
UAB „Romnesa“, susipažinusi su senaisiais receptais, šiuo metu kepa dviejų rūšių šakočius – trapųjį ir paprastąjį – tradicinį. Jie yra gardaus skonio, šviežūs ir visada kvepiantys vanile ar grietinėle. Kepimo masei paruošti naudojami lietuviški natūralūs produktai, o pagaminta produkcija pasiekia pirkėjus be konservantų.
Galime iškepti ir pateikti degustacijai šakočio analogų, kepamų Vokietijoje, Lenkijoje, Švedijoje,
Vengrijoje, Japonijoje.

UAB „Romnesa“ produkcija:

Tradicinis šakotis
Svoris (kg): 0,3 / 0,5 / 1 / 2 / 5 / 10
Aukštis (cm): 14 / 17 / 32 / 44 / 60 / 85


Suvenyrinis šakotis
Svoris – 100 g, aukštis – 8 cm

 

Užsakomieji šakočiai
Įvairūs nestandartinių dydžių ir formų šakočiai.

 

Židinyje keptas šakotis

 

 

Užsakymai priimami ir papildoma informacija teikiama:


el. paštu info@romnesa.lt
ir telefonais:
8 606 11315; 8 600 26354

Trapusis šakotis
Svoris (kg): 0,5 / 1 / 2
Aukštis (cm): 19 / 32 / 67

 

 

 

Puošti šakočiai

 

 

Šakotis „Milžinas“
Svoris – 45 kg
Aukštis – 180 cm

Romnesa 2011
 
Ignaturas lt en Romnesa - home