PROGRAMA „PARODOMASIS ŠAKOČIO KEPIMAS“

Sužinosite šakočio atsiradimo istoriją, pamatysite gamybos procesą

Iš ko ir kaip kepamas šakotis? Kuo skiriasi šakotis nuo „baumkūcheno“? Kokį šakotį mūsų protėviai kepė akmens amžiuje? Koks buvo mėgstamiausias legendinės kunigaikštienės Barboros Radvilaitės desertas?

Atsakymus į šiuos ir daugiau klausimų galima sužinoti restorane „Romnesa“. Be to, tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur galite paragauti atviroje židinio liepsnoje savo pačių iškepto šakočio.

Programos metu ne tik sužinosite šakočio atsiradimo istoriją, pamatysite visą gamybos procesą, bet ir patys jame dalyvausite ir, žinoma, ragausite.

Pramoginėje degustacijoje svečiams patiekiama dar bent dviejų rūšių įmonės „Romnesa“ keptų tradicinių skanėstų. Tai puiki galimybė paskanauti kitokių šakočių.

 

Trukmė – apie 1 val. Programą reikia užsakyti iš anksto, tel. +37060600016

Programos kaina – 175 € / grupėms iki 25 asm. + po 7 € / papildomam asmeniui

Top